Sunday, 11 March 2018

Menyapa belog di pagi hari...


Huhu.. dah lebih seminggu tak update blog. Ni baru nak menyapa belog pagi2.. tak pernah aku upate belog pagi-pagi macam ni kot hehe... minggu lepas memang bizi dengan keja dekat office.. harini aku cuti sebab si Eshan demam panas sejak Khamis pagi minggu lepas.. harap-harap dia sihatlah esok sebab dah 3 hari demam dan berhingus...


Meh nak tempek sekeping dua gambar masa Malam Penutup PLKN Kumpulan 1 Siri 15 yang berlangsung pada 3 Mac minggu lepas. 







Bergambar ramai2 selepas majlis dirasmikan oleh Komandan. Tema Malam Penutup kali ni adalah World Cup. Nanti aku update cerita pasal ni. In shaa Allah.


Tq reading! 😙


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...