Wednesday, 26 December 2018

Harga Tiket Masuk ke Pusat Rekreasi Air Panas Ulu Legong, Baling, Kedah



Tengah mengosongkan dompet dengan segala macam jenis resit harini... Resit beli roti air keropok segala kat Caltex, Resit isi minyak, Resit beli Topup Celcom RM10 sebab takut kena terminate nombor tu dengan Celcom sebab dah dekat 2 bulan tak topup sejak guna umobile sebab promo gilerrr unlimited data umobile yang ohsem... phewwww!! Banyaknya sebab kau... 😅




Tetiba nampak resit masuk Pusat Rekreasi Air Panas Ulu Legong yang sengaja aku simpan tempoh hari. So hari ni aku nak jugak share harga tiket masuk ke Pusat Rekreasi Air Panas Ulu Legong yang terletak di daerah Baling, Kedah kat hangpa semua... harap info ni bermanfaatlah hendaknya.. Amin 😁



WARGA EMAS umur 60 tahun ke atas/
PESARA Kerajaan/
OKU
Harga tiket : RM 4 seorang

Harga tiket masuk ke Pusat Rekreasi Air Panas Ulu Legong, Baling, Kedah (Baling Hot Spring)


LELAKI/PEREMPUAN Dewasa
umur 13 - 59 tahun
Harga tiket : RM 6 seorang

Harga tiket masuk ke Pusat Rekreasi Air Panas Ulu Legong, Baling, Kedah (Baling Hot Spring)


LELAKI/PEREMPUAN Kanak-kanak
umur 3 - 12 tahun
Harga tiket : RM 3 seorang

Harga tiket masuk ke Pusat Rekreasi Air Panas Ulu Legong, Baling, Kedah (Baling Hot Spring)



Oklah tu. Tiket dah murah sangat-sangat dah ni. Bolehlah nak bawak anak-anak mandi-manda kat sini pulak. Mak bapak pun boleh join mandi sekali huhuhu.. Haritu aku masuk sekali dalam kolam khas untuk budak-budak dengan anak-anak aku. Mandi sekali dengan dorang sambil-sambil jaga keselamatan bebudak tu.


Ok. Sekian update untuk harini.
Semoga bermanfaat 😊😘




No comments:

Post a Comment

Jom komen sikit tentang entri ni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...